By Rabinowitz

By Rabinowitz er en eksklusiv klesbutikk i hjertet av Stavanger sentrum som tilbyr et unikt utvalg av klær og tilbehør. Vårt fokus er på tidløs og sofistikert mote som passer den moderne, frie sjelen. Vi tilbyr en samling av plagg som ikke bare ser fantastisk ut, men som også forteller en historie og gjør at du føler deg fri og verdifull. Flere av våre kolleksjoner er produsert med tanke på bærekraftighet og representerer en unik og personlig stil som du ikke finner noe annet sted.

Vi legger stor vekt på å tilby klær av høy kvalitet som er produsert på en ansvarlig måte. Vi er stolte av vår lidenskap for bærekraftighet og vår innsats for å redusere vårt karbonavtrykk ved å bruke resirkulerte materialer og å støtte opp om produksjon som tar hensyn til mennesker og miljø.

Vi vil at du skal føle deg trygg på at våre plagg ikke bare gjør deg vakker, men også bidrar til en bedre verden.

Hos By Rabinowitz kan du forvente en unik og personlig shoppingopplevelse med eksepsjonell kundeservice og personlig styling tilgjengelig. Vi har en lidenskap for tidløs og bærekraftig mote og ønsker å hjelpe deg med å finne klær og tilbehør som passer din personlige stil og preferanser.

Vi mener shopping bør være en hyggelig og personlig opplevelse, og det er derfor vi legger stor vekt på å tilby eksepsjonell kundeservice. Våre ansatte er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi deg råd.

Vi vil at du skal føle deg ivaretatt og verdsatt når du handler hos oss.

Besøk oss i dag i hjertet av Stavanger for en unik handels opplevelse!